Artist : Lutfiana Dewi - Wes Bedo
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:50
View : 1.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Wes Bedo

Saiki sikapmu wes bedo

Ora koyo pas pertama teko 

Mbiyen kowe selalu perhatian

Hal sepele iso dadi guyonan


 Saiki wes bedo cerito 

Opo mungkin wes ono wong liyo 

Mbiyen kowe selalu perhatian

Saikine kowe kakean alesan 

 

Saiki we angel dihubungi 

Story mbok privasi

Tak chating i mung centang siji

Kesel awakku ngenteni nganti wengi 

Ora mbok balesi  


Yen pancen kowe wes ra tresno

Tulung ngomongo 

Ojo mung seneng gawe gelo 

Tak tutup cerito aku pamit lungo 

Timbang atiku loro

Home