Artist : Dike Sabrina Ft Delva - Cerito Loro
Title : RC Music
Duration : 06:23
View : 45K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dike Sabrina Ft Delva - Cerito Loro

Tak tembangke lagu iki

Kanggo sliramu sing paling tak tresnani

Getun ati iki, aku ra nepati janji

Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo


Kelingan mbiyen dewe ketemu

Kowe janji ra bakal nglarani atiku

Segampang iki caramu mupus roso tresnoku

Aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani


Kowe lungo ninggal aku, atiku loro

Ora nyongko kowe gampang keno gudho

Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno

Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo


Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu

Wes gawe loro atimu

Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu

Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu


Tak jaluk pengertianmu

Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku


Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan

Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki

Ora bakal tak baleni


Tak jaluk pangapuramu

Kabeh kuwi mung palsu


Kowe lungo ninggal aku, atiku loro

Ora nyongko kowe gampang keno gudho

Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno

Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo


Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu

Wes gawe loro atimu

Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu

Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu


Tak jaluk pengertianmu

Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku


Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan

Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki

Ora bakal tak baleni

Ora perlu tok getuni cerito loro iki

Ora bakal tak baleni

Home