Artist : Happy Asmara - Ikhlas
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 05:27
View : 228.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara - Ikhlas

Ra kroso aku

Bali ning sandingmu

Bareng tresno liyane

Sing bakal mbok perjuangke


Lan aku ra ngiro

Yen bakal ngene akhire

Kudu berpisah ro kowe

Aku lilo, kowe lungo


Senajan atiku dudu nggo kowe

Tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae


Tak jogo tresnamu dinggo atiku

Aku merjuangke tresno tulus suci

Lan bakal tak buktekke marang liyane

Aku pantes nyanding kowe


Senajan atiku dudu nggo kowe

Tresnamu dudu nggo aku, pamit lungo wae


Tak jogo tresnamu dinggo atiku

Aku merjuangke tresno tulus suci

Lan bakal tak buktekke marang liyane

Aku pantes nyanding kowe


Tak jogo (tak jogo) tresnamu dinggo atiku (dinggo atiku)

Aku merjuangke tresno tulus suci (tresno tulus lan suci)

Lan bakal tak buktekke (tak buktekke) marang liyane (marang liyane)

Aku pantes nyanding kowe


Sampai tiba waktu kita bertemu lagi

Dalam sebuah rasa yang tak berarti

Entah sampai kapan aku tetap menanti

Rasa cinta yang kau khianati


Rasa cinta yang kau khianati

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Iwan Fals - Cemburu

Woro Widowati - TOP-TOPAN

Woro Widowati - Top Topan

Ungu - Tanpa Hadirmu

RAN - Saling Merindu

Yura Yunita - Buka Hati

Home