Artist : Denny Caknan Ft. Danang - Sri Minggat
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 05:18
View : 374.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Denny Caknan Ft. Danang - Sri Minggat

Sri, kapan kowe bali

Kowe lungo ora pamit aku

Jarene neng pasar, pamit tuku trasi

Nganti saiki kowe durung bali


Sri, opo kowe lali

Janjine sehidup semati

Aku ora nyono kowe arep lungo

Loro atiku, atiku loro


reff :

Ndang balio.. Sri..

Ndang balio…o

Aku loro mikir kowe

Ono ning endi..


Ndang balio.. Sri..

Ndang balio.. o

Tego temen

Kowe minggat ninggal aku


Yen pancene Sri

Kowe eling aku

Ndang balio

Aku kangen setengah mati

Home