Artist : Happy Asmara Ft James Ap - Tepung Kanji 2
Title : RC Music
Duration : 04:25
View : 5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara Ft James Ap - Tepung Kanji 2

Jujur ati iki abot ninggalke kowe

Sing wes tak kancani semene suwene

Aku dijodohke karo wong tuoku

Sing ora tak kenal dudu pilihanku


Ra pernah aku mbayangno

Aku bakal adoh karo sliramu

Pandongaku marang awakmu

Mugo nemu sing luwih becik seko awakku


Tresno cukup semene kanggo aku lan kowe

Raiso genggeman tangan mergo bedo kahanan

Snajan wis koyo ngene ra lali ku ning kowe

Koyo tepung kanji yen jodo bakal bali


Ra pernah aku mbayangno

Aku bakal adoh karo sliramu

Pandongaku marang awakmu

Mugo nemu sing luwih becik seko awakku


Tresno cukup semene kanggo aku lan kowe

Raiso genggeman tangan mergo bedo kahanan

Snajan wis koyo ngene ra lali ku ning kowe

Koyo tepung kanji yen jodo bakal bali


Tresno cukup semene kanggo aku lan kowe

Raiso genggeman tangan mergo bedo kahanan

Snajan wis koyo ngene ra lali ku ning kowe

Koyo tepung kanji yen jodo bakal bali

Koyo tepung kanji yen jodo bakal bali

Home