Artist : James Ap Ft. Fida - Tepung Kanji
Title : James AP
Duration : 05:32
View : 17.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik James Ap Ft. Fida - Tepung Kanji

mas, aku pengen cerito

tentang kita berdua

wong tuwoku ora setuju

yen kowe lan aku bersatu


kondomu marang aku

kowe bakal berjuang

pangingatku marang sliramu

ojo sampek salah dalan


aku ra mundur, dek, teko atimu

masio sakdanya ra ngrestuiku

koyo tepung kanji nong nduwur mejo

yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo


genggemen tanganku kalau kamu ragu

optimis wae, Gusti mboten sare


kondomu marang aku

kowe bakal berjuang

pangingatku marang sliramu

ojo sampek salah dalan

 

aku ra mundur, dek, teko atimu

masio sakdanya ra ngrestuiku

koyo tepung kanji nong nduwur mejo

yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo


aku ra mundur, dek, teko atimu

masio sakdanya ra ngrestuiku

koyo tepung kanji nong nduwur mejo

yen Gusti ngrestui, wong tuwo biso opo


genggemen tanganku kalau kamu ragu

optimis wae, Gusti mboten sare

genggemen tanganku kalau kamu ragu

optimis wae, Gusti mboten sare

Home