Artist : Inez Lala - Gang Dolly Ft Goodponselangels L Dj Remix Full Bass
Title : Mahakarya Record
Duration : 04:59
View : 12K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰

Lirik Inez Lala - Gang Dolly Ft Goodponselangels L Dj Remix Full Bass

Kabeh pancen luputku
Ninggalake sliramu
Nganti nekat tanpo aku
Njegur nang lokalisasi

Getunku kepati – pati
Ngrumangsani njalari
Neng ndi wae tak goleki
Lungamu menyang ngendi


Tak parani ono Koji ( ono Koji )
Jarene wis pindah Dolly ( Pindah Dolly )
Age – age tak tututi ( Tak Tututi )
Jare wis nang Kalisari

Guyangan baben lan bayangan
Kabeh wis tak lajahi
Ora ono kirimo layang
Papanmu ono ngendi

Getunku kepati – pati
Ngrumangsani njalari
Neng ndi wae tak goleki
Lungamu menyang ngendi

Tak parani ono Koji ( ono Koji )
Jarene wis pindah Dolly ( Pindah Dolly )
Age – age tak tututi ( Tak Tututi )
Jare wis nang Kalisari

Tak parani ono Koji ( ono Koji )
Jarene wis pindah Dolly ( Pindah Dolly )
Age – age tak tututi ( Tak Tututi )
Jare wis nang Kalisari

Home