Download lagu Difarina Indra Adella Feat Fendik Adella - Ambyar Mak Pyar Mp3

Artist : Difarina Indra Adella Feat Fendik Adella - Ambyar Mak Pyar
Title : Henny Adella
Duration : 05:34
View : 134.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Lirik Difarina Indra Adella Feat Fendik Adella - Ambyar Mak Pyar

Ambyar mak pyar

Balik kanan bubar jalan

Langkah tegak maju ninggalke

Harapan palsu

Durung nembak

Wes ditolak

Atiku wes ikhlas

Mbok gawe babak bundas

Aku cemburu

Weroh kowe mlaku ro kancaku (ro kancamu)

Nangging aku sadar

Dudu sopo-sopomu (sya-la-la-la-la)

Rong dino, rong wengi

Durung mbok balesi

Chat ngucapke selamat pagi

Kowe mbales ojo ngganggu

Lagi ro pacarku

Ambyar mak pyar

Balik kanan bubar jalan

Langkah tegak maju ninggalke

Harapan palsu

Durung nembak

Wes ditolak

Atiku wes ikhlas

Mbok gawe babak bundas

Ra sah dipeksakke

Mikir kowe malah edan dewe (edan dewe)

Mergo aku sadar kowe

Wes ono sing nduwe (sya-la-la-la-la)

Senajan loro ati

Kudu dinikmati

Ora perlu ditangisi

Putar gelas lagi

Ambyar mak pyar

Balik kanan bubar jalan

Langkah tegak maju ninggalke

Harapan palsu

Durung nembak

Wes ditolak

Atiku wes ikhlas

Mbok gawe babak bundas

Ambyar mak pyar

Balik kanan bubar jalan

Langkah tegak maju ninggalke

Harapan palsu

Durung nembak

Wes ditolak

Atiku wes ikhlas

Mbok gawe babak bundas

Ambyar mak pyar

Balik kanan bubar jalan

Langkah tegak maju ninggalke

Harapan palsu

Durung nembak

Wes ditolak

Atiku wes ikhlas

Mbok gawe babak bundas

Atiku wes ikhlas

Mbok gawe babak bundas

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Ran - Kulari Ke Pantai

Lilin Herlina - Tresno Sudro

Dewa 19 - Ips

Setia Band - Jangan Ngarep

JKT48 - Mammoth

Caffeine - Kau Yang T'lah Pergi

Kangen Band – Juminten

Sabyan Gambus - Ya Habibal Qolbi

J-Rocks – Warna Dunia

Home