Artist : Sasya Arkhisna - Mantan Kelaran
Title : Music Interactive
Duration : 04:46
View : 59K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Sasya Arkhisna - Mantan Kelaran

Opo kowe ra eling

Karo aku mantanmu

Sejatine aku seh tresno sliramu

Anggonmu medotke tresno

Hang mergo ono wong liyo

Remuk atiku

Ajor mungur dadi awu


Opo kowe ra eling

Marang janji janji mu

Seng bakal setyo nganti putih rambutku

Nanging nyatane kowe

Ngenteni sumpah setyo ku

Agawe gelo tresnomu ninggal tatu


Remuk batinku

Ajur atiku

Kowe mileh tresno liyane

Neng mripatku aku weruh dewe

Kowe gandeng tangan karo liyane


Senajan wes mantan seng tau kelaran

Iseh gede roso tresnoku

Ra bakal iso duweni tresnomu

Aku iseh duwe tresno jero dongoku

Home