Artist : Vita Alvia - Lalekno Baen
Title : YANU Official
Duration : 05:17
View :
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Vita Alvia - Lalekno Baen

Sing nyongko pungkasane
Rusak atinisun
Wis ping piro baen
Riko ngejur batin iki

Wis cukup riko gawe
Ajur urip isun
Sak wise riko
Ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

Sing nyongko pungkasane
Rusak atinisun
Wis ping piro baen
Riko ngejur batin iki

Wis cukup riko gawe
Ajur urip isun
Sak wise riko
Ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

reff
Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono isun wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Sun peluk larene
Riko sing usah nyawang
Tuwas iluh banyu moto mili

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Vita Alvia - Simalakama

Fiersa Besari - Quasar

Yeni Inka - Nangismu Tak Kancani

Dearen Okta - Kelangan 3

Home