Artist : Dj Yo Ndak Mampu Aku Dudu Spek Idamanmu Thailand Style Lagu Viral Tiktok ! Infone Maszeh Ninu Ninu
Title : FIKO 88 CHANNEL
Duration : 04:10
View : 1.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰

Lirik Dj Yo Ndak Mampu Aku Dudu Spek Idamanmu Thailand Style Lagu Viral Tiktok ! Infone Maszeh Ninu Ninu

Nganti ndangak ndangak mase
Aku kalah sak sembarangane
Trus piye infone mase
Kadung jeru tresnoku neng dek e

Seng kono good looking mase
Neng kene mung spech e wong kere
Terus aku kudu piye
Opo yo kudu cidro slawase

Tak suguhi ati dudu kopi
Nanging bedo nglarani
Tak sanggane dewe lamun iki
Wes ndak kuat mase

Yo ndak mampu aku
Dudu spech idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu ninu ninu

Yo ndak mampu aku
Dudu spech idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu ninu ninu

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Armada - Gentayangan

Mocca - Do What You Wanna Do

Rossa - Cerita Cinta

Siti Badriah - Andilau (Antara Dilema Dan Galau)

Kangen Band – Pujaan Hati

Home