Artist : Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Satru 2
Title : BAJOL NDANU MANAGEMENT
Duration : 05:28
View : 9.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Satru 2

Unine batin dungoku

Ra luput ko jenengmu

Aku ngedem-ngedem atimu

Bakoh mempertahankanmu

Gusti, kulo pun manut dalane

Mung Jenengan sing ngatur critane

Sing jelas, aku mikir ke depane

Opo bakal hubungan satru sak teruse?

Tulung percoyo, aku sayang awakmu

Buktine sampeyan nglirik liyane

Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki

Mas, iso ku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah

Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah

Rangkulen aku

Iki nggur mung salah pahamku

Ha-ah-oh-hm

Satru hubungan mung salah pahammu

Sampean kudu ngerteni, aku cemburu

Gusti, kulo pun manut dalane

Mung Jenengan sing ngatur critane

Ho-wo-oh, sing jelas, aku mikir ke depane

Opo bakal hubungan satru sak teruse?

Tulung percoyo, aku sayang awakmu

Buktine sampeyan nglirik liyane

Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki

Mas, iso ku meneng, ngejeni awakmu

Sepurane yen pancen salah

Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah

Rangkulen aku

Iki nggur mung salah pahamku

Unine batin dungoku

Ra luput ko jenengmu

Home