Artist : Farel Prayoga - Rasah Nyangkem
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:19
View : 38.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Farel Prayoga - Rasah Nyangkem

Urusono urusanmu

Rasah ngurusi uripk

Yen seneng sawangen

Yen ra seneng rasah nyangkem


Dadi menungso mung sak dremo nglakoni

Kabeh nduwe doso Kowe rasah melu mbiji

Susah mbok keploki, wayah seneng mbok rasani

Mending kowe anteng malah nyeni


Kabeh wes ono sing ngatur

Penting kerjo ora nganggur

Lurus ojo menggok jalur

Insyaallah Urip makmur

Urip kui mampir ngombe

Ojo Seneng nyepelekne

Kabeh kabeh mbok pamerke

Yen mati budalo dewe

Home