Artist : Nurma Paejah Ft Fendik Adella - Tresno Waranggono
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 04:54
View : 92.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nurma Paejah Ft Fendik Adella - Tresno Waranggono

Nelongso roso rasane nangis jroning atiku

Yen kelingan esem gemuyumu

Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku

Tansah eling aku ro sliramu


Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu

Neng wis pestine aku du jodomu

Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nerimo

Lilakno aku nyanding priyo liyo


Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu

Kegugah atiku krungu suaramu

Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno

Mugo biso urip tentrem mulyo


Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku

Tak tembangne saben kangen sliramu

Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris

Tak lakoni kanti ikhlas ati


Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang

Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang

Tumetes eluhku deres mili ono pipi

Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni


Wis lilakno aku kangmas wis cukup lalekno

Lelakon tresno iki bakal dadi crito

Tresno waranggono


Reff

Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu

Kegugah atiku krungu suaramu

Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno

Mugo biso urip tentrem mulyo


Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku

Tak tembangne saben kangen sliramu

Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris

Tak lakoni kanti ikhlas ati


Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang

Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang

Tumetes eluhku deres mili ono pipi

Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni


Wis lilakno aku kangmas wis cukup lalekno

Lelakon tresno iki bakal dadi crito

Tresno waranggono

Home