Artist : Yeni Inka - Kalah Awu | Ndarboy Genk
Title : SENTRA MUSIK INDONESIA
Duration : 05:16
View : 1.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Kalah Awu | Ndarboy Genk

Ngopo aku sing selalu salah

Ngopo aku sing kudu ngalah

Kedung jeru iso tak jajaki\

Nanging ati ne manungso sopo sing ngerti

Sak landepe belati isih landep lathi

Mulo kudu ngati ati


Aku meneng mung ngempet lara

Aku pancen wong ra sepiro

Urip iki mung sawang sinawang

Ora golek pemenang, ojo saling njeglang

Sak panase geni isih panas ati\

Yen diomongke neng mburi


Gusti salah kulo nopo Kerep ditulo tulo

Arep sambat bingung karo sopo

Gusti mantepno lakuku, duduhno dalanku

Yen kudu kalah, aku mung kalah awu


Aku meneng mung ngempet lara

Aku pancen wong ra sepiro

Urip iki mung sawang sinawang

Ora golek pemenang, ojo saling njeglang

Sak panase geni isih panas ati

Yen diomongke neng mburi


Gusti salah kulo nopo Kerep ditulo tulo

Arep sambat bingung karo sopo

Gusti mantepno lakuku, duduhno dalanku

Yen kudu kalah, aku mung kalah awu

Home