Artist : Farel Prayoga Ft Suci Tacik - Kanggo Riko Aneka Safari
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:34
View : 15.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Farel Prayoga Ft Suci Tacik - Kanggo Riko Aneka Safari

Sing ono hang biso ngalangi niat iki

Masio tah samudro sun arungi

Sing ono hang biso mbatesi welas iki

Masio ilang nyowo sun belani


Paran byaen sun lakoni kanggo riko


Siji-sijine mung riko

Nong ati nisun selawase

Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko


Sing ono hang biso ngalangi niat iki

Masio tah samudro sun arungi

Sing ono hang biso mbatesi welas iki

Masio ilang nyowo sun belani

Home