Artist : Yeni Inka - Ikhlas Ngenteni
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:21
View : 126.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Ikhlas Ngenteni

Pertama weruh kowe

Esemmu ngelalekake sak kabehane

Tansah bungah rasane


iso njanggong karo kowe

Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati-matian


Nanging ora pernah mbok sawang

Aku wes ngarepke kowe tenanan

Malah mbok gawe dolanan


Pertama weruh kowe

Esemmu ngelalekake sak kabehane

Tansah bungah rasane


iso njanggong karo kowe

Jebule sandingane konco dewe


Aku wes berjuang mati-matian

Nanging ora pernah mbok sawang

Aku wes ngarepke kowe tenanan


Malah mbok gawe dolanan

Aku wes berjuang mati-matian

Nanging ora pernah mbok sawang


Aku wes ngarepke kowe tenanan

Malah mbok gawe dolanan

Nganti keringet lan eluhku netes dadi siji


Kowe ra ngerti

Opo kabeh seng wes tak lakoni

Senadyan kowe milih lungo karo ,liyane


Aku ikhlas ngenteni kowe

Aku ikhlas ngenteni kowe

Home