Artist : Intan Chacha - Tembang Kangen
Title : Milady Record
Duration : 04:52
View : 2.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Intan Chacha - Tembang Kangen

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwisBanyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangisWong sing tak tresnani tego ninggalake akuSuwung jeroning uripku yen ora ono sliramu
Sumilire angin tansah ndudut kalbuRoso kang tak empet agawe loro dadakuLiwat tembang kangen mugo biso dadi tomboTombo kangen iki nandang wuyung rino wengi
Liwat tembang kangen aku titip tresnoOpo pancen sliramu uwis ora krosoLiwat tembang kangen aku titip sayangTresnaku mring sliramu ora biso ilang
Opo lali opo pancen wis ra ngertiSak tenane aku mung tansah setyo ngenteniNgenteni baline endah manise esemmuLiwat tembang kangen iki wujud katresnanku
Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwisBanyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangisWong sing tak tresnani tego ninggalake akuSuwung jeroning uripku yen ora ono sliramu
Sumilire angin tansah ndudut kalbuRoso kang tak empet agawe loro dadakuLiwat tembang kangen mugo biso dadi tomboTombo kangen iki nandang wuyung rino wengi
Liwat tembang kangen aku titip tresnoOpo pancen sliramu uwis ora krosoLiwat tembang kangen aku titip sayangTresnaku mring sliramu ora biso ilang
Opo lali opo pancen wis ra ngertiSak tenane aku mung tansah setyo ngenteniNgenteni baline endah manise esemmuLiwat tembang kangen iki wujud katresnanku

Home