Artist : Suci Tacik - Lintang Ati
Title : ARD Management
Duration : 05:19
View : 185
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suci Tacik - Lintang Ati

Lintang sing ono ing wengi

Gawe kangen ati

Ati sing tansah nandang kasmaran iki


Endahe esemu gawe bungahe atiku

Mung sliramu pepujaning atiku


Ning awan katon netramu

Ing saben wengiku

Keroso ing sumilire angin dalu


Sliramu duh kang mas

Sing dadi memani e kalbu

Mung sliramu sing ono ning atiku

Aku treno sliramu


Ning angin tak titipne

Roso kangen marang sliramu

Nadyan batin pengen ketemu

Amung biso nyawang fotomu


Abote mendem kangen

Kangen sing neng jero dodoku

Gedene roso tresno iki amung tak simpen

Ning jero ati

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Ghea Indrawari - Rinduku

Mira Putri Ft Ageng Music - Meurindu

Zivilia - Layla Majnun

DJ I LIKE A MOVE IT BASS BETON

Yovie & Nuno - Manis

Via Vallen - Gadis Dolar

Lutfiana Dewi - Mungkin Nanti (NOAH)

Home