Artist : Vita Alvia - Sing Tak Sayang Ilang
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 04:20
View : 45.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Vita Alvia - Sing Tak Sayang Ilang

Wis seprene suwene

aku urip karo kowe

mergo kahanan

kowe ngajak pisahan


opo kowe ra kelingan

janji urip bebarengan

nompo onone

keadaan


mergo kahanan

kowe ninggal sayang

tak terimo

masio atiku kelaran


sopo wonge

atine sing ora lara

kowe medot tresno

mergo wong liyo


opo salahku

opo kurangku

tego temen kowe

ninggal aku


sing tak sayang ilang

jaremu aku kurang sayang

sing tak sayang ilang

jaremu aku kurang berjuang

Home