Artist : Dike Sabrina - Bocor Alus Ft. New Arista
Title : MUARA BINTANG
Duration : 04:00
View : 2.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dike Sabrina - Bocor Alus Ft. New Arista

Sa nyatane

Tresno iki

Mung dadi cerito


Mungkin tesih

Akeh roso

Sing kudu tak ilangno


Nyatane wes bedo

Tingkah lakumu

Terus gawe loro

Kabeh mergo

Wong lio


Saiki wes bedo

Tresnomu kanggo wong lio

Bocor alus atimu

Sengojo ninggalke aku


Ra perlu tak roso

Senajan remuk neng dodo

Mending aku pisahan

Senajan ati kelaran

Home