Artist : Dj Kesucian Ati • Style Banyuwangian X Slowbass • Cepekcantik
Title : CEPEKCANTIK
Duration : 06:17
View : 248.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dj Kesucian Ati • Style Banyuwangian X Slowbass • Cepekcantik

Isun welas nyang riko
Tulus teko ati nisun
Lan isun sing ngarepno
Paran baen iku wujude
Tekan riko

Opo kudu sun sujud lan nangisi
Welas asih iki?

Ojo dipadakno isun ambi wong liyo
Mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih isun
Ambi gemerlape dunyo
Kesucian ati

Isun welas nyang riko
Tulus teko ati nisun
Lan isun sing ngarepno
Paran baen iku wujude
Tekan riko

Opo kudu sun sujud lan nangisi
Welas asih iki?

Ojo dipadakno isun ambi wong liyo
Mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih isun
Ambi gemerlape dunyo
Kesucian ati

Ojo dipadakno isun ambi wong liyo
Mergo isun sing sempurno
Ojo dibedakno welas asih isun
Ambi gemerlape dunyo
Kesucian ati

Home