Artist : Mala Agatha - Penipu Alus
Title : ARD Management
Duration : 05:32
View : 4.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Mala Agatha - Penipu Alus

sayangmu kok apus apus

tumindakmu kok sok bagus

gayamu sok tulus

jebule kowe penipu alus

jebule kowe penipu alus


sayangmu kok apus apus

tumindakmu kok sok bagus

gayamu sok tulus

jebule kowe penipu alus

jebule kowe penipu alus


neng ngarep kowe tenanan

neng mburi kowe adolan

seng nduwur tutupan

seng ngisor dagangan


mlipis klimis celono lepisan

mobil tibak’e silian

ngalor ngidul nggolek sasaran

ngandalke manis omongan

ngandalke manis omongan


ati-ati penipu alus

ati-ati penipu alus

ati-ati penipu alus

awas awas kowe keneng modus


lalala heee lalalala lalalala heee

lalalala lalalala heee lalala lalala

lalala heee lalalala lalalala heee

lalalala lalalala heee lalala lalala


sayangmu kok apus apus, tumindakmu kok sok bagus, gayamu sok tulus

jebule kowe penipu alus, jebule kowe penipu alus


neng ngarep kowe tenanan, neng mburi kowe adolan

seng nduwur tutupan, seng ngisor dagangan


mlipis klimis celono lepisan, mobil tibak’e silian

ngalor ngidul nggolek sasaran

ngandalke manis omongan, ngandalke manis omongan


ati-ati penipu alus, ati-ati penipu alus

ati-ati penipu alus, awas awas kowe keneng modus

awas awas awas keneng modus

Home