Artist : Syahiba Saufa - Damar Opo Lilin
Title : SKI Records
Duration : 04:58
View : 880
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Syahiba Saufa - Damar Opo Lilin

damar opo lilin, buyar opo kawin

nyawang tekad riko kurang yakin

damar opo lilin, buyar opo kawin

diterusno opo semene baen


digowo nong endi, digawe kelendi

suwi bebarengan nono kejelasan

hang dadi pikiran, dadi pitakonan

isun duwen riko opo terimo konco


damar opo lilin, buyar opo kawin

nyawang tekad riko kurang yakin

damar opo lilin, buyar opo kawin

diterusno opo semene baen


kadung duwe niat ati ojo mangmang

mumpung durung minggat, welas iki ilang


digowo nong endi, digawe kelendi

suwi bebarengan nono kejelasan

hang dadi pikiran, dadi pitakonan

isun duwen riko opo terimo konco


damar opo lilin, buyar opo kawin

nyawang tekad riko kurang yakin

damar opo lilin, buyar opo kawin

diterusno opo semene baen


kadung duwe niat ati ojo mangmang

mumpung durung minggat, welas iki ilang


damar opo lilin, buyar opo kawin

nyawang tekad riko kurang yakin

damar opo lilin, buyar opo kawin

diterusno opo semene baen


kadung duwe niat ati ojo mangmang

mumpung durung minggat, welas iki ilang

Home