Artist : Dj Topeng - Sakpenakmu Dewe Ft. Resty
Title : DJ Topeng
Duration : 06:23
View : 15.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dj Topeng - Sakpenakmu Dewe Ft. Resty

Aku isih ning kene
Ngenteni kowe seng wes ro liyane
kowe ngumbar roso
ning ngarepe moto
aku ra lilo, atiku loro

Aku isih Ra nyongko
ngenteni kowe sing wes gawe loro
kowe tak tresnani
sak tenane ati
opo wes dadi dalane gusti

Sak penakmu dewe lungo
kowe wes gawe ati loro
yowes mugo kowe bahagio
karo wong liyo

Sak penakmu dewe lungo
kowe wes gawe ati loro
yowes mugo kowe bahagio
karo wong liyo

Home