Artist : Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa
Title : Nella Kharisma - Topic
Duration : 04:58
View : 19.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa

Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Seneng urip iki yo mergo riko

Sing ono susahe ati dung nyanding riko
Raino lan bengi hang isun anteni
Yoro mung tekan riko
Hang isun anteni hang sun impi – impi
Yoro mun rupan riko
Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Suci welas iki mung isun hang nduweni
Wengi hang sun impi yo mergo riko
Seneng urip isun iki yo mergo riko
Sing ono susahe ati dung nyanding riko

Isun lan riko podo ngimbangi
Nggowo roso welas hang suci
Ulan lan lintang nyinari wengi
Welas iki madangi ati
Raino lan bengi hang isun anteni
Yoro mung tekan riko
Hang isun anteni hang sun impi – impi
Yoro mun rupan riko
Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Seneng urip isun iki yo mergo riko
Sing ono susahe ati dung nyanding riko

Home