Artist : Tasya Rosmala Feat Gerry Mahesa - Joko Tingkir
Title : PERDANA RECORD
Duration : 05:31
View : 27.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Tasya Rosmala Feat Gerry Mahesa - Joko Tingkir

Joko Tingkir Ngombe dawet

Jo dipikir marai mumet

Joko Tingkir Ngombe dapur

Marai Mumet Ning Sirah Ajur


Ning PurwokertoTuku Ketan

Iki Cerito Anak Rantauan

Lombok Rawet Pedes Tenan

Golek Duwet Kanggo Masa Depan


Rokok Klobot Ning  Ngisor Wet Mlinjo

Paling Abot Ninggal Anak Bojo

Tuku Donat Ning Kalimantan

Tetep Semangat Kanggo Masa Depan


Godong Knikir Godong Koro

Ojo Dipikir Aku Arep Ngliyo

Mangan Jamur Mangan Koro

Aku Jujur Kowe Ora Percoyo

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Last Child - Penantian

Nella Kharisma - Kanggo Kowe

Nidji - Today

Nidji - Dusta

Bams Sena - Gubuk Asmoro

Yeni Inka - Secawan Madu

Barasuara - Hagia

Home