Artist : Nella Kharisma - Angen Angen
Title : imam sudarko
Duration : 05:04
View :
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰

Lirik Nella Kharisma - Angen Angen

Hang isun angen nong rupane
Hang isun angen mandaneo ono ring kene
Hang isun angen mong tekane
Hang isun angen ono dalan ketemune
Keloronanā€¦ bebarengan
Sun lan riko sesandhingan
Sun arep-arepaken,
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan
Mesti hang biso ngademi
Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine
Kepingin ati nyawang riko
Kepingin ati selawase dampingono
Kepingin ati yo rosone
Kepingin ati bareng riko selawase
Keloronanā€¦, bebarengan
Sun lan riko sesandhingan
Sun arep-arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan
Mesti hang biso ngademi
Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine
Sun arep-arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngrandu udan
Mesti hang biso ngademi
Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine

Home