Artist : Lutfiana Dewi Ft Kevin Ihza - Jambu Alas
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:02
View : 42.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi Ft Kevin Ihza - Jambu Alas

Kelingan manis eseme

Trus kelingan ramah gemuyune

Tresno lan kasih kasih sayange

Karep atiku klakon dadi bojone


Sayange wes nduwe bojo

Nanging aku nduk uwis kebacut tresno

Nelongso rasaneng ati

Yen aku nganti ra klakon melu nduweni


Jambu alas kulite ijo

Sing digagas wes duwe bojo

Ada gula ada semut

Durung rondho ojo direbut


Sumpah ning bathin

Yen kula tidak dikawin

Tekade ngati

Ora bakal luruh ganti


Sumpah wis janji

Arep sehidup semati

Seneng lan sedih

Bareng-bareng dilakoni


Jambu alas nduk

Manis rasane

Snadyan tilas

Tak enteni randhane

Home