Download lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Ngelabur Langit | Kentrung Mp3

Artist : Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Ngelabur Langit | Kentrung
Title : BAJOL NDANU MANAGEMENT
Duration : 04:54
View : 1.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Lirik Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Ngelabur Langit | Kentrung

Nabur uyah nong segoro

Sing ono artine paran paran

Podo koyo ngelabur langit

Manasi geni

Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki

Nong riko nono putus putuse

Tapi koyo dene kendang

Ditabut selisih

Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis

Dinggo paran

Ngrageni manuk miber

Nong kene isun

Duwe segudang welas

Duwe segudang asih

Dinggo paran magih golet liyani

Koyo welas sun iki

Nong riko nono putus putuse

Tapi koyo dene kendang

Ditabut selisih

Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis

Dinggo paran

Ngrageni manuk miber

Nong kene isun

Duwe segudang welas

Duwe segudang asih

Dinggo paran magih golet liyani

Wis uwis uwis

Dinggo paran

Ngrageni manuk miber

Nong kene isun

Duwe segudang welas

Duwe segudang asih

Dinggo paran magih golet liyani

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Nella Kharisma - Ora Masalah

Cinta Laura - Playlist

Vagetoz - Usai

Ungu - Bila Tiba

D’MASIV - Menyegarkan

Home