Artist : Berlinda Estrelita - Akhire Lungo
Title : RC Music
Duration : 05:14
View : 7.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Berlinda Estrelita - Akhire Lungo

akhire kowe milih lungo ninggal aku

sing wis ngupayake

ben ra dadi crito loro


tekomu gawe seneng atiku

kegowo aku, nyaman roso batinku

ora ragu kowe dadi pilihanku

tanpo ngiro bakal gawe tatu


lungamu gawe larane atiku

kepati roso iki, ajur roso batinku

ikhlas ku nerimo yen kuwi pancen pilihanmu

mugo kowe bahagia dengan dunia barumu


akhire kowe milih lungo ninggal aku

sing wis ngupayake

ben ra dadi crito loro


ajure roso iki ngerti kowe lungo

tak jaluk kowe ojo nganti gelo

kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno

ora lilo ati aku tansah nerimo


lungamu gawe larane atiku

kepati roso iki, ajur roso batinku

ikhlas ku nerimo yen kuwi pancen pilihanmu

mugo kowe bahagia dengan dunia barumu


akhire kowe milih lungo ninggal aku

sing wis ngupayake

ben ra dadi crito loro


ajure roso iki ngerti kowe lungo

tak jaluk kowe ojo nganti gelo

kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno

ora lilo ati aku tansah nerimo


ajure roso iki ngerti kowe lungo

tak jaluk kowe ojo nganti gelo

kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno

ora lilo ati aku tansah nerimo

ora lilo ati aku tansah nerimo

Home