Artist : Sasya Arkhisna - Dinggo Bukti
Title : Adhigana Music
Duration : 05:17
View : 3.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Sasya Arkhisna - Dinggo Bukti

Umpomo kowe ngerti

Roso atiku iki

Senadyan urip sesandingan

Nanging ati ora k'rasan


Wes tak cobo tak lakoni

Wes tak cobo tak ngerteni

Nanging ati ora iso kuat

Nyonggo loro mergo omonganmu

Sing nglarani ati


Kowe ora tau ngrumangsani

Sing tak lakoni yo mung dinggo, dinggo bukti

Aku nerimo kowe opo wae kahanane

Sewu siji masalahe


Kowe ora tau iso ngumumi

Bakal tak dongakke tekan kapan wae mugo gusti

Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe

Mugo nyaman karo liyane


Urip iki mung sepisan

Ojo nganti ngrusak seduluran

Senadyan wis ra sesandingan


Ati iki tetep sayang

Nanging tresno ra kudu duweni

Yen kui dalane

Kudu tak lakoni


Kowe ora tau ngrumangsani

Sing tak lakoni yo mung dinggo, dinggo bukti

Aku nerimo kowe opo wae kahanane

Sewu siji masalahe


Kowe ora tau iso ngumumi

Bakal tak dongakke tekan kapan wae mugo gusti

Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe

Mugo nyaman karo liyane


Kowe ora tau ngrumangsani

Sing tak lakoni yo mung dinggo, dinggo bukti

Aku nerimo kowe opo wae kahanane

Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi


Kowe ora tau iso ngumumi

Bakal tak dongakke tekan kapan wae mugo gusti

Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe

Mugo nyaman karo liyane

Home