Artist : Lala Widy Ft Ageng Music - Hewes Hewes
Title : Ageng Music
Duration : 06:38
View : 21.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lala Widy Ft Ageng Music - Hewes Hewes

Wes Hewes Hewes
Dikandani ora ngrewes
Nganyelke ati

Wes Hewes Hewes
Salin klambi langsung bablas
Tanpo bosa basi

Wes Hewes Hewes
Molor koyo permen karet ra mari-mari
Janjine teko ditunggoni nganti wengi
Ra bali-bali

Jo ngono mas ojo ngono
Ndisik ngene saiki kok ngono
Pipo londho kacang dionceki
Lungo terus sopo to sing diparani

Ojo ngono mas….ojo ngono
Pipo ledeng ojo ditutuki
Ngakune aku sing ditresnani
Nyatane aku ratau dikancani

Home