Artist : Yeni Inka Ft. Bintang Fortuna - Cidro 3
Title : MUARA BINTANG
Duration : 06:56
View : 184.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka Ft. Bintang Fortuna - Cidro 3

ora perpisahan sing dadi getuning ati

nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi

nyenengi sliramu gawe loro atiku

getune nyapo mbiyen ketemu


jare kowe wes ngukir jenengku

mbok patri ning njero atimu

yen iling mbiyen karo janjimu

tresnomu mung siji yo aku

ning opo saikine cidro

kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo


sopo wonge sing ra bakal tatu

nyenengi wong koyo sliramu

ngomong cinta sayang mung ning aku

janji setiyo sak umur uripmu


ning opo sak ikine tego

ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo

hohooo hohooo keiris atiku


ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu

mergo roso perihe ning njero dodoku

gulone manis isih manis madu

mergane sing mbok iris atiku


ora perpisahan sing dadi getuning ati

nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi

nyenengi sliramu gawe loro atiku

getune nyapo mbiyen ketemu


sopo wonge sing ra bakal tatu

nyenengi wong koyo sliramu

ngomong cinta sayang mung ning aku

janji setiyo sak umur uripmu


ning opo sak ikine tego

ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo

hohooo hohooo keiris atiku


ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu

mergo roso perihe ning njero dodoku

gulone manis isih manis madu

mergane sing mbok iris atiku


ora perpisahan sing dadi getuning atii

nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi

nyenengi sliramu gawe loro atiku

getune nyapo mbiyen ketemu, 

getune nyapo mbiyen ketemu

Home