Artist : Nella Kharisma - Undangan Rabi
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:59
View : 440.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Undangan Rabi

loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikane nrimo layangmu
kaget tak woco undangan rabimu
ngene carane medhot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medhot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu




saktenane batinku keloro-loro
nyawang fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medhot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

sing tak rasakne loro atiku
nalikane nrimo layangmu
kaget tak woco undangan rabimu
ngene carane medhot tali tresnoku

mbiyen tak trimo ucap manismu
jebul saiki lamis janjimu
mbok terus terang yen medhot aku
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu

saktenane batinku keloro-loro
nyawang fotomu jejer karo wong liyo
ora tak songko undangan rabi
mbok gawe medhot tali tresnomu

loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

loro rasane moco undangan rabimu
amung semene iso mbok culne tresnoku
kudu tak lilo pancen keputusanmu
nadyan keloro-loro njero batinku

loro rasane moco undangan rabimu
ra ngiro yen kowe ninggalke aku
ra uwis-uwis netes eluh ning pipiku
mergo pungkase sing nyanding kowe dudu aku

Home