Artist : Dj Lali Dalane - Safira Inema Banyuwangi Style | Viral Tiktok
Title : Santuy Pipel
Duration : 05:11
View : 4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dj Lali Dalane - Safira Inema Banyuwangi Style | Viral Tiktok

Opo isih kelingan
Kowe sing tau nglarani?
Mbok culne aku
Kowe medhot janji
Tak kuat-kuatne nyonggo
Tatu sing ono ning dodo
Jane opo kurang
Wis tak labuh tresno?
Aku sing lagi ngerti
Sakwise kadaluwarso
Yen kowe nandur tresno
Marang wong liyo
Tego-tegone atimu
Nggunting taline tresno
Yen karep sing liyo
Ning opo ra crito?
Kadung tresno tak eman-eman
Nanging kowe lali dalan
Loro rasane nandhang kahanan
Mergo mbok pedhot katresnan
Kadung kowe tak impi-impi
Nanging tego kowe ngapusi
Kabeh janji tresnomu kuwi
Anane amung ono ing lathi

Home