Artist : Esa Risty - Ngomong Apik Apik | Kentrung Version
Title : ARD Management
Duration : 05:23
View : 1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Esa Risty - Ngomong Apik Apik | Kentrung Version

Paran baen hang di jaluk

Yo wis isun turuti

Akeh hang riko karep

Yo wis isun lakoni


Sak mendi seh gedine dunyo

Nong pikir riko

Kadung mulo sing tau cukup

Nafsu ring dodo


Mestine welas ning ati

Biso ndudui dalan

Dudu malah gawe riko

Soyo lali-lalian


Dumeh mergo isun hang welas

Riko gampangno

Suwi-suwi perih nong batin

Hang isun roso


Isun ngomong apik - apik

Nawi sing biso maning

Ngaboti riko


Paribasan isun tau

Ono salah luput nong riko

Njaluk sepuro


Nawi mulo wis dalane

Cukup semene, hoo

Cukup semene


Home