Artist : Yeni Inka Spesial Didi Kempot - Kalung Emas
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:19
View : 99K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka Spesial Didi Kempot - Kalung Emas

Kalung emas sing ono gulumu

Saiki wis malih dadi biru

Luntur koyo tresnamu

Luntur koyo atimu

Sak iki kowe lali karo aku

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku

Tak pasrahke mung kanggo sliramu

Gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo sliramu

Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku atiku kelaran loro

Rasaning nganti tembus ning dhodho

Nangisku iki

Mergo kowe sing njalari

Kebangeten opo salahku iki

Opo dosaku iki

Kalung emas kuwi mbiyen tak tuku

Tak pasrahke mung kanggo sliramu

Gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo sliramu

Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku atiku kelaran loro

Rasaning nganti tembus ning dhodho

Nangisku iki

Mergo kowe sing njalari

Kebangeten opo salahku iki

Opo dosaku iki

Home