Artist : Arlida Putri Ft Brodin Ageng Music - Madiun Ngawi
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 06:44
View : 81.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Arlida Putri Ft Brodin Ageng Music - Madiun Ngawi

Terminal Madiun Ngawi kenanganku

Ora bakalan aku ngelalekke

Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran

Bakul pecel ono ning pinggir prapatan


Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku

Ora bakalan aku ngelalekke

Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku

Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu


Yen aku kangen

Kangen karo sliramu

Tak sawang-sawang

Fotomu ning dompetku


Yen aku kangen

Kangen karo sliramu

Tak elus-elus

Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso

Tak batin saben dino

Ra bakal ilang

Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso

Tak batin saben dino

Ra bakal ilang

Jenengmu ning atiku


Terminal Madiun Ngawi nggen dolanku

Ora bakalan aku ngelalekke

Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku

Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu


Yen aku kangen

Kangen karo sliramu

Tak sawang-sawang

Fotomu ning dompetku


Yen aku kangen

Kangen karo sliramu

Tak elus-elus

Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso

Tak batin saben dino

Ra bakal ilang

Fotomu ning dompetku


Opo kowe ra kroso

Tak batin saben dino

Ra bakal ilang

Jenengmu ning atiku

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

J-rocks : Dance

Isyana Sarasvati - Keep Being You

Home