Artist : Esa Risty - Tugiman
Title : Music Interactive
Duration : 04:30
View : 60.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Esa Risty - Tugiman

Piye kabare idamanku
Wis seminggu ra sabar ngeti senyummu
Maem terus ngopi dandan rapi
Ra lali minyake wangi

Tenan sampean idaman
Metu ko omah dadi rebutan
Sabar ora jual mahal
Yen kok jak dolan langsung gas budal

Pak e Buk e iku pilihanku
Tulung lamarke nggo aku
Yen ra dekne mending aku Dewe
Ra kowe ora wae

Tukang gawe nyaman (Tugiman)
Tukang gawe nyaman (Tugiman)
Tukang gawe ati wong nyaman

Home