Artist : Duo Ageng Ft Ageng Music - Kanggo Riko
Title : Ageng Music
Duration : 06:23
View : 87.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Duo Ageng Ft Ageng Music - Kanggo Riko

Sing ono hang biso ngalangi niat iki

Masio tah samudro sun arungi

Sing ono hang biso mbatesi welas iki

Masio ilang nyowo sun belani

Paran baen sun lakoni kanggo riko


Siji sijine mung riko

Nong atinisun selawase

Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko


Reff

Sing ono hang biso ngalangi niat iki

Masio tah samudro sun arungi

Sing ono hang biso mbatesi welas iki

Masio ilang nyowo sun belani

Paran baen sun lakoni kanggo riko


Siji sijine mung riko

Nong atinisun selawase

Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko


Nong atinisun selawase

Yoro mung kanggo riko

Home