Artist : Dimas Salamun - Pamer Bojo
Title : TA PRO Music & Publishing
Duration : 06:24
View : 32.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dimas Salamun - Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangenRino wengi atiku rasane petengTansah kelingan kepingin nyawangSedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusiNganti seprene suwene aku ngenteniNangis batinku nggrantes uripkuTeles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyarSing neng njero lemarikuNanging bojo anyarSing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawarSing tak sawang neng mripatkuNanging kowe laliNglarani wong koyo aku

Nengopo seneng akuYen mung gawe larakuPamer bojo anyarNeng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusiNganti seprene suwene aku ngenteniNangis batinku nggrantes uripkuTeles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyarSing neng njero lemarikuNanging bojo anyarSing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawarSing tak sawang neng mripatkuNanging kowe laliNglarani wong koyo aku

Nengopo seneng akuYen mung gawe larakuPamer bojo anyarNeng ngarepku

Nengopo seneng akuYen mung gawe larakuPamer bojo anyarNeng ngarepku

Home