Artist : Duo Mireng Rena Movies X Lala Widy - Joko Tingkir
Title : Gotam Music
Duration : 06:35
View : 1M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Duo Mireng Rena Movies X Lala Widy - Joko Tingkir

Joko tingkir ngombe dawet

Jo dipikir marai mumet

Ngepek jamur nggone mbah wage

Pantang mundur terus nyambut gawe


Neng purwokerto tuku ketan

Iki crito anak rantauan

Lombok rawit pedes tenan

Golek duwet kanggo masa depan


Joko tingkir tuku bakso

Jo dipikir marai loyo 

Tuku bandeng neng kali pare

Sodik ganteng rak ono tunggale


Jangan asem ayam bakar

Lambene masem atine ambyar

Udan udan tuku gorengan

Kadung nyaman jebul mung kekancan


Jambu alas kulite ijo

Seng di gagas wes ndue bojo

Iso nggendang raiso nyuling

Iso nyawang raiso nyanding


Mangan jajan karo cangkrukan 

Jajan gorengan tempe mendoan

Jare aku dadi tujuan

Nyatane mung dingo pelarian


Iwak teri iwak lohan

Lala widi jare sih perawan

Tuku bojo neng pasar ngentak

Bojone konco ojo di gendak


Tuku bawang kliru mrico

Kadung sayang tibake konco

Klambi suwek kiwo tengen

Gayamu cuek asline kangen


Tuku soto nang suroboyo

Tuku gelang nang magelang

Aku iki jarene joko

Padahal aku yo wes kerak

Home