Artist : Yeni Inka Ft Adella - Sawangen
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 05:39
View : 40.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka Ft Adella - Sawangen

Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Ning atiku mung ono kowe

Sawangen kae sawangen
Bulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe

Home