Artist : Tasya Rosmala Ft Ageng Music - Ora Sudi
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 07:17
View : 69.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Tasya Rosmala Ft Ageng Music - Ora Sudi

Ati sing biyen tau tak wenehne

Tulus ra mung ono lambe

Nanging maleh dadi molo

Sing ngobong atiku

Ajur wis dadi awu


Tresno sing biyen tau tak jogo

Ono ngati ra ono wong liyo

Nanging wes ra ono gunane

Kabeh pengorbananku

Wes ra ono gunane


Kowe loro tak tambani

Bareng mari kowe lali

Kurang opo awakku iki?

Yen pancen ngene caramu

Wes dadi kekarepanmu

Trimo bali? aku wes ora sudi

Home