Artist : Sasya Arkhisna - Joko Tingkir
Title : Music Interactive
Duration : 06:18
View : 46.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Sasya Arkhisna - Joko Tingkir

Joko tingkir ngombe dawet

Jo dipikir marai mumet

Ngopek jamur nggone mbah wage

Pantang mundur terus nyambut gawe


Ning kediri tuku ketan

Iki cerito anak rantauan

Lombok rawit pedes tenan

Golek duwet kanggo masa depan


Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo

Paling abot ninggal anak bojo

Tuku donat ning Kalimantan

Tetep semangat kanggo masa depan


Godong knikir godong koro

Ojo dipikir aku arep ngliyo

Mangan jamur mangan koro

Aku jujur kowe ra percoyo


Joko tingkir ngombe dawet

Jo dipikir marai mumet

Ngopek jamur nggone mbah wage

Pantang mundur terus nyambut gawe


Ning kediri tuku ketan

Iki cerito anak rantauan

Lombok rawit pedes tenan

Golek duwet kanggo masa depan


Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo

Paling abot ninggal anak bojo

Tuku donat ning Kalimantan

Tetep semangat kanggo masa depan


Godong knikir godong koro

Ojo dipikir aku arep ngliyo

Mangan jamur mangan koro

Aku jujur kowe ra percoyo.

Home