Artist : Fira Azahra Ft Ageng Music - Ego
Title : Ageng Music
Duration : 06:00
View : 2.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fira Azahra Ft Ageng Music - Ego

pangapuranen aku, tulus ojo kepekso

bendino mung golek kesalahanmu

aku cen klera kleru nresnani sliramu

aku tak sing ngalah, aku ngaku salah


bar nesunan ojo bubar

opo koe raeman-eman

nibo tangi kabeh dilakoni

aku sadar luwih milih bertahan


sori aku mung mikir egoku

ora nggatekke kabeh perjuanganmu

sayang (sayange sopo) tak akoni aku kleru


aku ngerti koe wes kecewa

bertahan dengan cara dewasa

ora kondo yen koe keloro-loro

masalah ben ora dowo


kudu iso tok pertimbangkan tenan

ojo waton gawe keputusan

kudu iso tok pertimbangkan tenan

ojo waton gawe keputusan


bar nesunan ojo bubar

opo koe raeman-eman

nibo tangi kabeh dilakoni

aku sadar luwih milih bertahan


sori aku mung mikir egoku

ora nggatekke kabeh perjuanganmu

sayang (sayange sopo) tak akoni aku kleru


aku ngerti koe wes kecewa

bertahan dengan cara dewasa

ora kondo yen koe keloro-loro

masalah ben ora dowo


sori aku mung mikir egoku

ora nggatekke kabeh perjuanganmu

sayang (sayange sopo) tak akoni aku kleru


aku ngerti koe wes kecewa

bertahan dengan cara dewasa

ora kondo yen koe keloro-loro

masalah ben, masalah ben ora dowo

Home