Artist : Nabila Cahya - Cukup Langit Hang Gerigis
Title : TA PRO Music & Publishing
Duration : 06:42
View : 869
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nabila Cahya - Cukup Langit Hang Gerigis

Cukup langit bain hang gerigis

Atin riko ojo milu nangis

Kesirepo ning njero gindongan

Nong ati riko sun eman


Sing sanggup rasane weruh nyang sambate

Yong seru emane isun nyang atine

Singkurono kadung riko nak tebluk iluhe


Cukup langit bain hang gerigis

Atin riko ojo milu nangis

Kesirepo ning njero gindongan

Nong ati riko sun eman


Sing perlu katikan dipikiri

Ditinggal mulo loro ring ati

Mosok tah sing arep mrujuk maning

Welas hang riko duweni


Sun ning kene dadi gantine


Sing sanggup rasane weruh nyang sambate

Yong seru emane isun nyang atine

Singkurono kadung riko nak tebluk iluhe


Cukup langit bain hang gerigis

Atin riko ojo milu nangis

Kesirepo ning njero gindongan

Nong ati riko sun eman


Sing perlu katikan dipikiri

Ditinggal mulo loro ring ati

Mosok tah sing arep mrujuk maning

Welas hang riko duweni


Cukup langit bain hang gerigis

Atin riko ojo milu nangis

Kesirepo ning njero gindongan

Nong ati riko sun eman


Sing perlu katikan dipikiri

Ditinggal mulo loro ring ati

Mosok tah sing arep mrujuk maning

Welas hang riko duweni


Sun ning kene dadi gantine

Sun ning kene dadi gantine

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Rossa - Tegar 2.0

Dara Ayu - Dermaga Biru

Tipe-X - Harus Pisah

Man Ana - Sabyan Cover

Fauzana - Lah Manyuruak Tampak Juo

Home