Artist : Putri Kristya Ft Ageng Music - Aku Ikhlas
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 05:51
View : 35.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Putri Kristya Ft Ageng Music - Aku Ikhlas

Aku nglakoni kabeh iki

Ikhlas seko ning ati

Nggo sliramu


Duh kang mas sepurane yen aku

Nggawe loro atimu

Aku ora menghargai

Kowe sing gemati


Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu


Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire

Kudu nompo loro iki

Tulung ojo kowe ninggalke aku

Aku pengen neng sandingmu


Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu


Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire

Kudu nompo loro iki

Tulung ojo kowe ninggalke aku

Aku pengen neng sandingmu


Pancen iki dalane

Aku ra iso nompo

Aku wes iso nerimo

Tapi aku sing ora lilo


Pengenmu kepiye?

Pengenku nyanding kowe

Wes lalekke aku

Tak cobo nompo anane


Mungkin wes takdire

Kudu dikuatke

Nompo kenyataane

Aku ro kowe

Pancen dudu jodone

Home