Artist : Denny Caknan Ft Yeni Inka - Alun Alun Nganjuk
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 04:44
View : 307K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰

Lirik Denny Caknan Ft Yeni Inka - Alun Alun Nganjuk

Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali

Mecak’e endahing wengi kutha nganjuk iki

Sumilir angin wates nggugah kangene ati

Apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni


Ning alun-alun tak goleki

Terminal stasiun tak ubengi

Senajan setaun tak enteni

Tresnamu sing tak gondheli


Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji

Disekseni lampu alun-alun iki

Lali tenan tho dek karo aku iki

Ning terminal stasiun nggonku nggoleki


Sumilir angin wates nggugah kangene ati

Apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni


Ning alun-alun tak goleki

Terminal stasiun tak ubengi

Senajan setaun tak enteni

Tresnamu sing tak gondheli


Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji

Disekseni lampu alun-alun iki

Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji

Ning terminal stasiun nggonku nggoleki


Ning alun-alun tak goleki

Terminal stasiun tak ubengi

Senajan setaun tak enteni

Tresnamu sing tak gondheli

Home